top of page

Frisse, ontspannen en sfeervolle foto’s!

 

Je zal me zien glunderen op mooie sfeervolle locaties met daglicht: buiten in de natuur of in de stad, of op een mooie lichte binnenlocatie.
Precies de omstandigheden die ik nodig heb om ontspannen portretfoto's
of sfeervolle reportages te maken!
Frisse foto's met creatieve composities
krijg je ervoor terug!

stijl

manier van werken

Ik stel graag mensen op hun gemak

en ik heb er geen problemen mee om je ontspannen te dirigeren naar een goede positie of houding voor een foto. Of je nou nog wat onwennig voor de camera staat, of je kinderen het liefst alle kanten op rennen of meerdere personen uit een grote groep even afgeleid zijn. Ook ben ik graag op zoek naar spontane momenten: bij reportages schuifel ik graag zo onzichtbaar mogelijk tussen iedereen door, zodat ik alle gezellige onderonsjes en de sfeer ongestoord kan vastleggen. 

korte bio

 

 

 

Groot fan van het leven in een stad,

gezellige koffietentjes en

wandel- en fietstochten in de natuur. 

DSC_5768.jpg
ellesannefotografie-20.jpg

"Nienke komt rustig over en geeft je meteen een prettig gevoel! We hebben samen gelachen, gekeken naar leuke plekjes en dan heb je helemaal niet meer door dat ze ondertussen foto's van je maakt. Ze trekt zich niet zoveel aan van anderen, waardoor ze dat ook overbrengt op jou. Ze zoekt makkelijk contact met je en zegt ook eerlijk als je even anders moet gaan zitten voor het perfecte plaatje."
(Debby over haar zakelijke portretshoot)

"op de foto gaan bij nienke
heb ik als heel relaxed ervaren!"

Nienke is een rustige en lieve dame. We gingen onze gang en Nienke schoot mooie plaatjes. Wij voelden ons op ons gemak. Mijn man houdt niet heel erg van poseren, maar ook hij heeft het erg naar zijn zin gehad en wilt dit graag vaker doen. Ze gaf duidelijke aanwijzingen, dacht goed mee en kwam met leuke ideeën. Het was een erg leuke ervaring, we hebben van elk moment genoten.
Op naar de volgende shoot!

(Selam over haar familieshoot)

"We hebben van
elk moment genoten!"

Echt bewonderenswaardig hoe spontaan en natuurlijk Nienke mij op de foto heeft gekregen, terwijl ik echt geen fan ben van fotoshoots. Nienke is relaxt, creatief en denkt mee waardoor ik me ontzettend op mijn gemak voelde. Heel blij met de professionele foto’s voor mijn website en social media!

(Claartje over haar zakelijke portretshoot)

"Nienke is relaxt,

creatief en denkt mee"

Nienke blijft rustig, neemt de tijd en weet hoe ze ook jonge kinderen kan laten poseren.

Een aanrader dus!

(Gertia over haar bruiloftreportage, newbornshoot en familieshoot)

"Niet geposeerd,

het moment pakkend,

dat is echt hoe Nienke fotografeert"

bottom of page