top of page

brandingsshoot

Heb je een horeca onderneming en heb je voor je website en social media mooie sfeervolle foto’s nodig? Dan ben je aan het goede adres!

Met een brandingshoot krijg je een mooie beeldbank! Denk aan sfeervolle overzichtfoto's en close-up's van details en producten. Ook je personeel kan niet ontbreken: creatieve foto's van hun service in actie of mooie frisse portretten. 

€199

Standaard pakket

Voor een pakket inclusief 15 foto's. Shoot van circa 1 uur.

Prijs is exclusief btw.

€375

Uitgebreid pakket

Voor een gevarieerde beeldbank met 30 foto's. Boek dit pakket als je diverse foto's nodig hebt in verschillende settings en product- of sfeerfoto's van je locatie. Met 30 foto's heb je zo een mooie beeldbank om online (of offline) toe te passen. 

Prijs is exclusief btw.

1.

Ruime oplevering

Je krijgt je selectie netjes bewerkt, digitaal toegestuurd.  Ook krijg je van iedere foto een versie geschikt voor online gebruik.  

2.

Ruime keuze

Ik maak tijdens de shoot meer foto's dan in het pakket zitten, zodat er wat te kiezen valt! En je zelf goed kan bepalen welke sfeer past bij wat je onderneming moet uitstralen. 

3.

Snelle service

Binnen twee dagen krijg je een eerste preview. Binnen één week ontvang je een link naar een online gallery met alle foto's.

4.

Extra foto's afnemen geen probleem!

Kan je niet kiezen en wil je toch meer foto's afnemen? Per foto wordt €15

extra kosten in rekening gebracht

of kies een pakket erbij:

  • 10 extra foto's: €100 

  • 20 extra foto's: €150

  • alle foto's: €175 (max 40 extra foto's)

Prijzen zijn exclusief btw.

5.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de fotoshoot overleggen we met elkaar wat je specifieke wensen zijn over de locatie. 

6.

Reis- en parkeerkosten

Voor locaties buiten Alkmaar wordt €0,21 per km (excl. btw) in rekening gebracht. Voor locaties met betaald parkeren, worden de parkeerkosten in rekening gebracht.

_DSC0339.jpg
_DSC2092.jpg
bottom of page