top of page

day in the life

Wil je ook ongedwongen foto’s die het dagelijks leven van jullie gezin sfeervol vastleggen? Met de day in the life reportage gun je jullie gezin een waardevolle herinnering voor later! Een echte tijdscapsule! Ook een uitgelezen kans voor die gezinnen waar vaak één ouder (of de enige ouder) dit soort momenten vastlegt en zelf nooit op de foto staat.

Geen geposeerde shoot dus, maar het echte leven! Juist de gewone dingen zijn later zo enorm waardevol om op terug te kijken! Zoals de spontane stoei- en kietelmomentjes of een troostmoment. Maar ook activiteiten die jullie graag samen doen, zoals een balletje trappen, een spelletje aan tafel of iets kleiners, zoals samen koffie zetten.  

 

Hoe dit in de praktijk

eruit ziet?

Ik kom bij jullie langs en jullie doen gewoon al die dingen die je ook zou doen. Je kan natuurlijk best van tevoren alvast bedenken wat voor momenten je graag vastgelegd zou willen hebben, maar het hoeft niet. Uiteindelijk loopt een dag ook altijd anders dan je van tevoren voorziet.  Vertrouw mij er maar op dat ik de juiste beelden weet vast te leggen. Alsof ik je familielid bent, die toevallig altijd met haar camera rondloopt en je later verrast met de beelden.

 

En geen zorgen over de corona maatregelen: tijdens de reportage kan ik gewoon prima afstand tot iedereen houden. Indien gewenst draag ik een mondkapje tijdens de reportage.

€325

  • 2,5 uur

  • 20-40 foto's

  • foto-album

€525

  • een dagdeel (4 uur) 

  • 40-80 foto's

  • foto-album

€749

  • een hele dag (8 uur)

  • 100-150 foto's

  • foto-album

1.

Ruime oplevering

Je krijgt je foto's netjes bewerkt toegestuurd via een downloadlink. Uiteraard in hoge resolutie, zodat je vrij bent om de foto's bij je eigen favoriet af te laten drukken (ik heb uiteraard wel wat tips) en je de fotobestanden kan delen met vrienden en familie.

Het gedrukte foto-album is 18x18cm en wordt gedrukt op hoogwaardig papier.

2.

Snelle service

Binnen één dag krijg je alvast een eerste preview.

Binnen
één week ontvang je een (download)link naar een online gallery met alle foto's.

Het gedrukte foto-album krijg je binnen vier weken thuisgestuurd.

3.

Locatie in overleg

Meestal vindt de sessie plaats bij jullie thuis. Maar het kan natuurlijk ook prima tijdens een uitje of op jullie vakantie-adres! Denk aan een ochtend op de camping of een middag op het strand. 

 

Voor locaties buiten Alkmaar wordt €0,21 per km (excl. btw) in rekening gebracht. Voor locaties met betaald parkeren, worden de parkeerkosten in rekening gebracht.

Day in the life
Week 23-Nienke Laan-5_.jpg
Dayinthelife.jpg
Roadtrip NL - Nienke Laan 22.jpg
Week 25-Nienke Laan-3_.jpg
bottom of page