day in the life

Wil je ook ongedwongen foto’s die het dagelijks leven van jullie gezin sfeervol vastleggen? Met de day in the life reportage gun je jullie gezin een waardevolle herinnering voor later!

Geen geposeerde shoot, maar het echte leven! Juist de gewone dingen zijn later zo enorm waardevol om op terug te kijken! Zoals de spontane stoei- en kietelmomentjes, het voorlezen, het troostmomentje of samen een balletje trappen buiten. Een echte tijdscapsule!

Ook een uitgelezen kans voor die gezinnen waar vaak één ouder (of de enige ouder) dit soort momenten vastlegt en zelf nooit op de foto staat.

 

Hoe dit in de praktijk eruit ziet?

Ik kom bij jullie langs en jullie doen gewoon al die dingen die je ook zou doen. Zonder de aandacht te trekken leg ik jullie dagelijks leven vast. En geloof me, je vergeet al gauw dat ik er ben! En geen zorgen over de corona maatregelen: tijdens de reportage kan ik gewoon prima afstand tot iedereen houden.

€325

introductieprijs

-50%

bij boekingen

t/m februari 2021*

  • 2,5 uur

  • 20-40 foto's

  • foto-album

€525

  • een dagdeel (4 uur) 

  • 40-80 foto's

  • foto-album

€749

  • een hele dag (8 uur)

  • 100-150 foto's

  • foto-album

introductieprijs

-50%

bij boekingen

t/m februari 2021*

introductieprijs

-50%

bij boekingen

t/m februari 2021*

*De sessie zelf kan in heel 2021

worden ingepland.

1.

Ruime oplevering

Je krijgt je foto's netjes bewerkt toegestuurd via een downloadlink. Uiteraard in hoge resolutie, zodat je vrij bent om de foto's bij je eigen favoriet af te laten drukken (ik heb uiteraard wel wat tips) en je de fotobestanden kan delen met vrienden en familie.

Het gedrukte foto-album is 18x18cm en wordt gedrukt op hoogwaardig papier.

2.

Snelle service

Binnen één dag krijg je alvast een eerste preview.

Binnen
één week ontvang je een (download)link naar een online gallery met alle foto's.

Het gedrukte foto-album krijg je binnen vier weken thuisgestuurd.

3.

Locatie in overleg

Meestal vindt de sessie plaats bij jullie thuis. Maar het kan natuurlijk ook prima tijdens een uitje of op jullie vakantie-adres! Denk aan een ochtend op de camping of een middag op het strand. 

 

Voor locaties buiten Alkmaar wordt €0,30 per km in rekening gebracht. Voor locaties met betaald parkeren, worden de parkeerkosten in rekening gebracht.