top of page

€165

newbornshoot

Wil je sfeervolle foto’s van je pasgeboren kindje en van jullie als gezin? Ik kom graag bij jullie langs voor mooie foto's in documentaire stijl! Een unieke herinnering voor later! 

Ik leg jullie het liefst zo puur en ontspannen mogelijk vast, in de ongedwongen setting van jullie eigen huis. Geen traditionele shoot met accessoires, maar foto's van jullie in interactie met je pasgeboren kindje. Ik let op de juiste hoek voor mooi daglicht en jullie richten je op je kindje en elkaar!

1.

Ruime hoeveelheid foto's

In de shoot zijn 15 foto's inbegrepen. Je krijgt je selectie netjes bewerkt, in kleur en zwart, digitaal toegestuurd.  

2.

Ruim de tijd

Gemiddeld duurt een shoot 1 tot 1,5 uur. Ik kijk niet op van een voeding of verschoning tussendoor.

3.

Snelle service

Binnen twee dagen krijg je een eerste preview. Binnen één week ontvang je een link naar een online gallery met alle foto's.

4.

Extra's

Na afloop krijg je een overzicht met tips voor creatieve foto-cadeautjes en tips waar je de foto’s op mooie kwaliteit kan laten afdrukken.

5.

Extra foto's afnemen geen probleem!

Kan je niet kiezen en wil je toch meer foto's afnemen? Per foto wordt €15

extra kosten in rekening gebracht

of kies een pakket erbij:

  • 10 extra foto's: €100 

  • 20 extra foto's: €150

  • alle foto's: €175 (max 40 extra foto's)

6.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de fotoshoot overleggen we met elkaar wat jullie specifieke wensen zijn. Ook geef ik tips over de voorbereiding die je zelf kan doen.

7.

Reis- en parkeerkosten

Voor locaties buiten Alkmaar wordt €0,30 per km (excl. btw) in rekening gebracht. Voor locaties met betaald parkeren, worden de parkeerkosten in rekening gebracht.

bottom of page