familieshoot

Wil je ook mooie en spontane foto’s van je gezin of van je hele familie? Boek dan een familieshoot! Ook leuk als cadeau!


Ik bied twee verschillende shoots aan: een basis shoot met tien foto's, ideaal voor een gemiddeld gezin.  Voor grote gezinnen of families raad ik de shoot met 15 foto's aan, zodat je meer keuze hebt. 

€125

Voor een shoot inclusief 10 foto's. Gemiddeld neemt de shoot zo'n

1 uur in beslag.

€150

Voor een shoot inclusief 15 foto's. Gemiddeld neemt de shoot zo'n

1 tot 1,5 uur in beslag.

Ideaal voor grotere gezinnen

of een familie!

Lees hier alle details na:

1.

Ruime oplevering

Je krijgt je uiteindelijke selectie van foto's netjes bewerkt, in kleur en zwart, digitaal toegestuurd.  Uiteraard in hoge resolutie, zodat je vrij bent om de foto's bij je eigen favoriet af te laten drukken (ik heb uiteraard wel wat tips) en je de fotobestanden vrij kan delen met vrienden en familie.

2.

Ruim de tijd

Of je nou alleen spontane foto's van je gezin wilt of van je hele familie met alle ooms en tantes, voor ieder doel is een shoot te vinden. Soms zijn we iets eerder klaar en soms zijn we net iets langer bezig, maar je zal mij niet moeilijk zien doen als we ietsje uitlopen omdat er een luier verschoond moest worden.

Ter plekke een half uur erbij boeken kan altijd, tegen een tarief van €35.

3.

Ruime keuze

Na de shoot krijg je een ruime selectie van alle gemaakte foto's toegestuurd via een online gallery, zodat je zelf een keuze kan maken welke variant van de groepsfoto je aan je muur ziet hangen of perfect gaat passen in je fotoalbum. En zo kan ik mij in de eindbewerking volledig richten op jullie selectie! 

4.

Snelle service

Binnen twee dagen krijg je alvast een eerste preview. Binnen één week ontvang je een link naar een online gallery met alle foto's met een basisbewerking, zodat je jullie keuze voor de definitieve selectie aan mij door kunnen geven.

5.

Extra foto's afnemen geen probleem!

Heb je achteraf moeite om te kiezen tussen alle foto's en wil je toch meer foto's afnemen dan het standaard aantal in het pakket? Geen probleem natuurlijk! Per extra foto wordt €15 in rekening gebracht, zodat ik de foto netjes voor je kan aanleveren in kleur en zwartwit. Vanaf 10 extra foto's geldt een tarief van €10 per foto.

6.

Locatie in overleg

Voorafgaand aan de fotoshoot overleggen we met elkaar welke sfeervolle locatie jullie in gedachten hebben. Denk aan een mooi bos, het strand of juist een stadse omgeving! 

 

De kleine lettertjes: voor locaties buiten Alkmaar wordt €0,30 per km (excl. btw) in rekening gebracht. En voor locaties met betaald parkeren, worden de parkeerkosten in rekening gebracht.