top of page

zakelijk portret

Kan je profielfoto op LinkedIn of

op je cv echt niet meer? Of ben je ondernemer en heb je voor je website en social media mooie frisse foto’s nodig? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

 

Op een locatie die bij je past hebben we alle tijd om spontane portretfoto's van je te maken. Ervaring is niet nodig, ik begeleid je naar een goede pose of houding. Dus zet je over deze drempel heen en gun jezelf deze investering in jezelf!

 

Denk ook even na of je nog sfeerfoto’s van je onderneming of vakgebied nodig hebt, dan nemen we die ook direct mee! 

€79

Budget

excl. btw

Voor een fotoshoot inclusief 3 foto's.
Ideaal als je alleen een nieuwe profielfoto nodig hebt! De shoot neemt zo'n 20-
30 minuten in beslag. Deze shoot vindt plaats in de omgeving van Alkmaar. Locaties buiten Alkmaar in overleg.

€150

excl. btw

Voor een fotoshoot inclusief 15 foto's. Boek deze shoot als je verschillende type portretfoto's nodig hebt en je bijvoorbeeld ook product- of sfeerfoto's van je merk nodig hebt. 

Gemiddeld neemt de shoot

zo'n 1 tot 1,5 uur in beslag.

Standaard

€295

excl. btw

Voor een fotoshoot inclusief 25 foto's. Boek deze shoot als je diverse portretfoto's nodig hebt in verschillende settings en product- of sfeerfoto's van je merk. Met 25 foto's heb je zo een mooie beeldbank om online (of offline) toe te passen. 

Gemiddeld neemt de shoot

zo'n 1,5 uur in beslag.

Uitgebreid

Heb je door het hele jaar heen wisselende content nodig voor je social media? Sluit dan een abonnement af voor een jaar: drie shoots, inclusief 25 foto's per shoot.

3 shoots

per jaar!

€845

excl. btw

Abonnement!

1.

Ruime oplevering

Je krijgt je selectie netjes bewerkt, digitaal toegestuurd. 

Ook krijg je van iedere foto een versie geschikt voor Linkedin.  

2.

Ruime keuze

Maak je tijdens de shoot dan precies het aantal foto's dat bij de shoot in het pakket zit? Neejoh, ik maak er meer, zodat er wat te kiezen valt! En je zelf goed kan bepalen welke uitdrukking past bij wat je wilt uitstralen. 

3.

Snelle service

Binnen twee dagen krijg je een eerste preview. Binnen één week ontvang je een link naar een online gallery met alle foto's.

4.

Extra foto's afnemen geen probleem!

Kan je niet kiezen en wil je toch meer foto's afnemen? Per foto wordt €15

extra kosten in rekening gebracht

of kies een pakket erbij:

  • 10 extra foto's: €100 

  • 20 extra foto's: €150

  • alle foto's: €175 (max 40 extra foto's)

5.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de fotoshoot overleggen we met elkaar wat je specifieke wensen zijn over de locatie. 

6.

Reis- en parkeerkosten

Voor locaties buiten Alkmaar wordt €0,30 per km (excl. btw) in rekening gebracht. Voor locaties met betaald parkeren, worden de parkeerkosten in rekening gebracht.

Nienkelaan_HelderEvents_10.jpg

"Op de foto gaan bij Nienke heb ik als heel relaxed ervaren. Nienke is iemand die heel rustig overkomt en je meteen een prettig gevoel geeft. We hebben samen gelachen, gekeken naar leuke plekjes en dan heb je helemaal niet meer door dat ze ondertussen foto's van je maakt. 

Ook is Nienke iemand die niet zoveel aantrekt van anderen, waardoor ze dat ook overbrengt op jou. Ze zoekt makkelijk contact met je en zegt ook eerlijk als je even anders moet gaan zitten voor het perfecte plaatje. Het werd bij ons echt geen standaard poseersessie, maar juist een relaxte bijeenkomst met nog een kopje thee en taartje waardoor het allemaal heel relaxed was. Ik zou Nienke zeker aanbevelen, de resultaten vond ik ook echt top!"

Debby, Helder Events

"Echt bewonderenswaardig hoe spontaan en natuurlijk Nienke mij op de foto heeft gekregen, terwijl ik echt geen fan ben van fotoshoots. Nienke is relaxt, creatief en denkt mee waardoor ik me ontzettend op mijn gemak voelde. Heel blij met de professionele foto’s voor mijn website en social media!"

Claartje, TeamStories

Nienke Laan - Claartje Schouten - Online
bottom of page